Ny rammeavtale

kompis.jpg

Klepp Næringsforening sine medlemsbedrifter har nå fått ny rammeavtale med Kompis utleie A/S på leie av lift, maskiner & utstyr.

Kompis utleie ble startet av René Lindahl i år 2014 på Bryne. Etter første år måtte det større lokaler, og ute plass til.  Bedriften flyttet deretter inn i mye større lokaler på Hattelandsvegen 94, 4352 Klepp, der er vi den dag idag.  Kompis utleie er din lokale leverandør av Lifter, maskiner og utstyr på Klepp og resten av Rogaland. Vi har super service & kort leveringstid med egne biler / lastebil.  Med markedets beste bedrifts avtaler og priser til private og bedrifter. 

Vi har eget verksted samt servicebil til og vedlikeholde vårt utstyr. Vi har det meste av lifter, gravemaskiner, maskiner og utstyr fra håndverktøy til store bomlifter, det vi ikke har skaffer vi. Vårt utstyr er nytt eller av nyere dato, og kun kjente kvalitets merker som Cat / Caterpillar, JLG, Genie, Manitou, Dino, Omme.  Vi er idag 3 ansatte, og er i fortsatt vekst. 

 Hos kompis utleie finnes det ikke problemer kun løsninger