Back to All Events

Anja og Gro - HELT UTEN BALLER

16. januar 2019, kl. 18:00 KLEPP RÅDHUS, FESTSALEN

PÅMELDING OG BILLETTER: Pris kr 300,- per person. Etter foredraget selger Klepp IL - Håndball, rundstykker, lapper, vaffler, kaffe, brus m.m

Billetter selges og betales kontant eller via VIPPS hos Blomsterkvasten ved siden av Jærhagen og Norli Bokhandel på Jærhagen.  Innbetaling direkte i bank til konto 32900774701, merkes med navn og adresse. Billetter sendes direkte per post til oppgitt adresse.

For spørsmål om arrangementet, send mail til post@klepp-naringsforening.no

Anja og Gro Hammerseng-Edin gir deg et innblikk i hvordan de riktige byggeklossene skaper fundamentet som gir styrken til å være seg selv, og til hver dag å strekke seg etter det man ønsker. Det går ikke upåaktet hen når to av de beste håndballspillerne gjennom tidene legger ballen på hylla. Selv om ballen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill. I dette svært ærlige foredraget snakker Anja og Gro om sin filosofi og sine personlige erfaringer rundt hvordan håndtere egne følelser ved å trene tanker og bevissthet, samtidig som man befinner seg i en krevende hverdag hvor man forsøker fylle flere ulike roller.

Earlier Event: October 22
Oppdag Klepp
Later Event: September 6
Klepp 24