Back to All Events

Å FØLGE ET SPOR

I denne forestillingen deler Tore de mest spesielle øyeblikkene i sin «Tore på Sporet» historie. Sammen med bilder og filmer blir dette en nær og sterk opplevelse for publikum med latter og ganske sikkert en tåre eller to i øyekroken  

Vi følger den tøffe veien mot toppen i en tv-verden der mange hadde bestemt seg for å stoppe den freidige u-utdannede gutten fra havet. Tore Strømøy utfordret mange med sin nye folkelige måte å lage fjernsyn på, fordi han ville snakke folkets språk og lage fjernsyn for vanlig folk. Etter år med kjeft, hinder og motgang, er hans Tore på sporet ett av de siste 20 års største tv-suksesser og Tore mer elsket av folket enn noen gang. Hvordan er det mulig?

Tores egen historie tar deg bak tv-suksessen, og viser hvor vanskelig det er å bli profet i eget land, få aksept for ideer du er alene om og tørre å gå dine egne veier. Som i ”Tore på sporet” har dette foredraget masse humor, alvor, følelser og lærdom. Akkurat slik livet selv kan være.

PÅMELDING OG BILLETTER:

Pris kr 300,- pr person. Etter foredraget selger Klepp I.L Håndballen rundstykker, lapper,
vaffler, kaffe, brus m.m.

• Billetter selges og betales kontant hos Blomsterkvasten ved siden av Jærhagen og Notabene Bokhandel på Jærhagen

• Innbetaling direkte i bank til konto 32900774701, merkes navn og adresse Billetter sendes direkte pr. post til oppgitt adresse på innbetalingen

• For spørsmål om arrangementet, send mail til post@klepp-naringsforening.no

Earlier Event: September 2
Klepp 24 2 - 4 september 2016
Later Event: September 7
Klepp 24